Time To Relax

Welkom bij Time To Relax

Isabelle Derock specialiseerde zich in zwangerschapsmassages, babymassages en Heppie massages. Ouder en kind samen laten genieten van welverdiende rust en ontspanning is het doel bij Time To Relax.

Heb je een vraag of wens je een massage te reserveren? Stuur ons een mailtje of bel ons via onderstaande contactgegevens.

Jozef Duthoystraat 31

8790 Waregem

0477/68.42.68

isabellederock5@gmail.com

www.facebook.com/Time-to-relax

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage helpt mama en baby vooral ontspannen. We proberen om spanningen tijdelijk te verlichten waardoor je een weldadig gevoel krijgt, een welverdiende rust. Ook de baby zal deze rust/ontspanning ervaren.

Het bevordert het contact tussen moeder en kind. Daarnaast kan je na de massage een toename van het energieniveau ervaren. Ook postnataal is een massage een echte aanrader.

Zwangerschapsmassage wordt in het algemeen als bijzonder ervaren.

Heppie massage

Heppie massage is geschikt voor kinderen en volwassenen met ADHD, nieuwetijdskinderen, syndroom van down, autisme, hoogsensitiviteit en depressie.

Het is een combinatie van massagetechnieken en aromatherapie. Er kan ook gekozen worden voor massage met “warmies” of warmteknuffeltjes.

dsc01408
baby-1178539_1920

Babymassage

Lichamelijk contact is onmisbaar voor het lichamelijk en gevoelsmatig welzijn van een baby en verdiept de band tussen ouder en kind.

Het inoliën van de huid beschermt tegen het warme klimaat, terwijl het strelen en het rekken van het lichaam algemeen beschouwd worden als hulpmiddelen om de baby’s sterker te laten worden.

Hotstone massage

 

Hot stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching” effect” op de spieren.

hotstone-TimeToRelax
ontspanningsmassage_TimeToRelax

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven. Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt.

Maar het kan ook pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen.